Servicii

execuție sisteme de delimitare și siguranță

Porți

Accesul într-o curte, proprietate sau pe un teren împrejmuit se face printr-o poartă. Porțile metalice pe care le realizăm pot fi modele simple sau complexe, combinate cu elemente de fier forjat într-o gama variată de modele. Portile metalice pot fi culisante (cu role și cale de rulare) sau batante (cu balamale) ambele modele având posibilitatea de a fi automatizate.

Garduri

Pentru împrejmuirea unui teren sau a unei grădini este nevoie de un gard. Noi vă putem ajuta cu realizarea unor garduri metalice durabile și estetice, care să reziste în timp, cu elemente de fier forjat, tablă, plasă împletită sau panouri bordurate zincate. Puteți propune modele de garduri, iar noi le vom realiza și le vom îmbunățăti cu soluții optime.

Balustrade

Executăm balustrade și copertine pentru scări interioare/exterioare sau terase, din fier forjat. Modelele folosite pentru acestea pot sa fie alese din cele pe care le avem pe site sau pot fi concepute de noi, conform cerintelor dvs.

servicii de debitare tablă cu laser

Debitarea cu laser este una dintre cele mai rapide și mai precise metode de tăiere a unei mari varietăți de metale și nemetale. Tehnologia laser permite tăierea unor contururi cu geometrii variate, indiferent de complexitate. Avantajul acestui sistem constă în posibilitatea de a prelucra o mare varietate de materiale și grosimi de tablă fără deformări și fără zgârieturi pe suprafața pieselor prelucrate.

uzinare și montare hale metalice

Construieste hale pe structură metalică pentru orice destinatie: hale industriale, hale comerciale, hale agricole, hale de depozitare etc. Se pot amenaja cu ușurință spații de birouri și grupuri sanitare cu finisaje la alegere. Echipa noastră vă poate oferi consultanță pentru a proiecta o hală adecvată activității dvs.